Er du vår nye teaterinstruktør?

Strømmen barne- og ungdomsteater søker ny instruktør til våre minste barnegrupper Teaterverkstedet og Teaterfabrikken. Dette er barn fra 2-4 klasse.

Vårt hovedmål er å arbeide for å gi barn og ungdom en planmessig og allsidig dramaopplæring og stimulere interessen for teaterutfoldelse. Strømmen Barne- og Ungdomsteater ble startet på Strømmen i 2010, og er et foreldredrevet teater. I dag har vi ca. 90 skuespillere i alderen 7-17 år.

Vår hovedinstruktør Maria Petronella Muri Nygren er utdannet skuespiller, teaterviter og pedagog, arbeider som dramatiker, og er kunstnerisk ansvarlig for teateret.

Teaterverkstedet og Teaterfabrikken har øvelse på mandager. Øvelsene holdes på Sagdalen skole på Strømmen og vi følger skoleruten. Gruppene setter opp egne forestillinger til jul og før sommeren. I tillegg deltar de skuespillerne som har lyst på teaterets storforestilling i januar.

I tillegg til å tilrettelegge og holde øvelsene hver mandag vil arbeidet bestå i å planlegge semesteret, lage egne forestillinger, og noe administrativt arbeid i form av informasjon til foreldre ol.

Kompetanse og egenskaper

Vi tilbyr

Gruppene har oppstart for vårsemesteret i februar 2024.

Spørsmål om engasjementet kan rettes til hovedinstruktør Maria Petronella Muri Nygren på telefon 905 88 886, eller styreleder Mette Berget Bråthen på telefon 930 19 739.
E-post: leder@strommenteater.no

Søknadsfrist 20.11.23.