Magien begynner å ta form!

Forrige helg var Strømmen Barne- og Ungdomsteater igjen stedet å være! Den andre øvingshelgen var intet mindre enn en magisk opplevelse! Stemningen var høy, og det oste av smittende engasjement i hver krok av teaterhuset. Nye vennskap ble knyttet, og vi kom alle nærmere målet om å levere et storslagent teaterstykke i januar 2024.

Øvingshelgen ble en stor suksess takket være et utrolig engasjement, positive og motiverte skuespillere, vår inspirerende ledestjerne Maria, samt støttende og dyktige foreldre som gjorde en fantastisk jobb med dugnadsarbeid.

På fredagen var fokuset rettet mot fellesnummer, musikk og dans. Lørdag begynte dagen med en hjertelig velkomst til Teaterverkstedet og Teaterfabrikken, etterfulgt av oppvarming for både kropp og stemme – amfiet fyltes med herlige og morsomme lyder. Deretter var det tid for en gjennomgang av Akt 1 for alle tre gruppene. Maria er dirigenten som holder alt i takt. Hun har kontroll over teaterstykket og manuset, og hun tilpasser og forbedrer det underveis. Med humor og varme veileder hun skuespillerne og inspirerer dem til å gi sitt beste.

På søndag ble det nok en gjennomgang av Akt 1 og videre med Scene 6, 7 og 8. Etter dette ble det tid for en ny runde med fellesnummer, musikk og dans. Dagen ble avsluttet med rydding og oppsummering.

Øvingshelgen var en herlig blanding av hardt arbeid og lek, og det er ingen tvil om at barna hadde en fantastisk helg. Foreldre fikk høre om de nye vennskapene som ble knyttet, sommerfuglene i magen og de morsomme episodene som utspilte seg på scenen. Alle gleder seg til neste gang de sees og skal gjøre skuespill sammen igjen.

Takk alle for uforglemmelige øyeblikk – gode minner er lagret hos oss alle.

Og ikke minst – En stor takk til alle skuespillere, foreldre og Maria, for deres uvurderlige innsats. Sammen binder vi trådene som vil skape teatermagi på scenen!

Vi gleder oss til å dele denne fantastiske opplevelsen med dere i januar. Hold øynene åpne for spennende oppdateringer og kanskje til og med noen herlige «bak scenen filmer» fra vår teaterverden.