Stemningsrapport fra helgens prøver!

Hei teatervenner!

Denne helgen var nok en fullspekket øvingshelg ved Folkets Hus med Strømmen Barne- og Ungdomsteater. Stemningen kan beskrives som er virvelvind av skuespillertalent, musikk & dans, kreativitet, latter og glede. Våre talentfulle unge, og dedikerte foreldre, har sammen skapt en energi og entusiasme som lover godt for den kommende storforestillingen. La oss dykke inn i helgens høydepunkter!

Gjennomgang av hele stykket

Teateret pulserte av liv og lidenskap når alle tre cast gjennomgikk hvert øyeblikk av forestillingen. Barna skjerpet seg på replikker, bakspill og tilstedeværelse. Det var en glede å se dem bringe karakterene sine til liv. Maria’s tips og innspill løfter teaterkompetansen og oppmerksomheten til skuespillerne, og det er en fryd å se hvor dedikerte de er på scenen. Vi gleder oss mer og mer til å se det hele brake løs i januar.

Det er full agenda og ingen minutter å miste. Pausene er derfor tiden til å lade batteriene, spise mat og drikke masse vann. Mobilen ligger teaterets mobilhotell, som ble snekret av Bjørn i Secenografi-gruppen, slik at pausene utnyttes på beste måte: Tid til å hvile, men også en mulighet å bli bedre kjent med hverandre. Mange har funnet nye venner, og vi ser at dette fellesskapet vokser for hver gang vi møtes.

Kostymemagi og dansetrinn

Vi fikk se farger og kreativitet i full sving denne helgen, takket være den utrolige innsatsen fra kostymegruppa. Fugler og fisker fikk endelig prøve kostymene sine, og strålte i hver minste fjær og skjell. Man kan se de trives godt når de får prøvd sitt kostyme slik de danser opp på scenen og viser frem sin ekstrarolle. Dansegulvet ble senere erobret av våre unge talenter som øvde på trinn i takt med fengende musikk. I dag fikk vi virkelig en smakebit av show-time.

Foreldremaskinen kjøres på full speed

Vi fylte mer enn amfiet også denne helgen og vil rette en takk til alle foreldre som deltok:

Kjære foreldre, takk for at dere er hjerte og sjel i dette teaterfellesskapet. Deres innsats er uvurderlig, og vi setter virkelig pris på hver eneste time dere legger ned for at våre unge stjerner skal skinne på scenen.

Takk til Kiwi Strømmen for den herlige fruktstøtten!

Vi vil gjerne rette en ekstra takk til Kiwi Strømmen for deres generøse bidrag av frukt denne helgen. Barna trenger påfyll av energi og vi setter stor pris på deres engasjement og bidrag, som har gjort en positiv forskjell for våre unge skuespillere. Igjen, takk for at dere er med på å gi barna våre et sunt tilskudd og den nødvendige styrken under øvingene!

Vi gleder oss alle til å se resultatet av denne fantastiske innsatsen når teppet går opp for storforestillingen. Billettene kommer snart for salg, så følg med for å sikre deg en plass og bli med på en magisk kveld!