Ønsker du å bestille bildepakke fra forestilling?

Pakken inneholder over 1000 bilder fra forestilling, backstage og dugnadsgrupper.

Trashlantis

171 billioner plastbiter flyter i havet. 15 % av søppelet i havet, flyter.
Det finnes i dag 5 søppeløyer i verdenshavene- som vi vet om.
Konfliktene i verden eskalerer stadig og historien har vært og er fortsatt vitne til at ønsket om makt ødelegger samfunn og alltid går utover sivile, og spesielt barna.

Mian, Eli og Chris har vært venner så lenge de kan huske. Og nå har Mians eventyrlyst ført de ut i Atlanterhavet på en seiltur som skal vise seg å bli skjebnesvanger.

Før de vet ordet av det befinner de seg på en av søppeløyene: Trashlantis.
Folket er desperate, det er matmangel og demokratiet har kollapsa. Den eldgamle har makta og ingen skjønner hvorfor eller hvordan han har fått den.

Er det håp? Kan de komme seg hjem? Klarer menneskene bevare sin menneskelighet når situasjonen er på det verste? Og hva med Hai Thi, er hun for alltid dømt til et liv med «Baby shark» på hjernen?  

TRASHLANTIS er en humoristisk forestilling om en alvorlig tematikk, for barn.

Anbefalt aldersgrense: 7+ 

Forestillingen er skrevet av Maria Petronella Muri Nygren. Det er en teatertekst skrevet til barna. Så barna, igjennom teaterkunsten, skal kunne rope høyt og tydelig til voksne: Slutt å ødelegg fremtida vår.

Forestillingen er krydret med engasjerende karakterer, ekstraordinær estetikk og ikke minst fantastisk musikk. Musikken er laget av Stian Korsnes Brøndmo.
Strømmen barne og ungdomstater er et foreldrestyrt teater og musikken og estetikken er laget av dugnadsforeldre.

Over 80 barn og foreldrene deres er involvert. Det er derfor med ekstra varme og stolthet vi ønsker velkommen til Trashlantis – menneskets eget DIY-prosjekt.