Visne blomster – Premiere 15. mars

Spilles 15. og 16. mars

En helt vanlig kveld er Martin på 15 år på vei hjem fra Ida, i kjøleskapet venter pizzarestene moren har lovet at ingen skulle spise og sikkert noen lekser han burde gjort, men utsatte til han skulle komme hjem. Men Martin kom aldri hjem, han ble påkjørt og døde. 

Igjen sitter tvillingsøsteren Lexi, bestekompisen Benjamin, Ida som han var forelska i og som var forelska i han, og alle klassekameratene. 

Hvordan skal de snakke sammen? Hva sier man egentlig til en som har mistet tvillingbroren sin? Hvordan skal man fortsette å være forelska i kjæresten sin når bestekompisen er død? Er det greit å prioritere ridetrening foran begravelse? Og hvorfor syns moren at det var en god idé å samle alle disse ungdommene på en overnattingsfest i Lexis kjeller, når ingen vet hva de skal si eller gjøre. Det hjelper heller ikke at hele huset lukter av gamle pizzarester moren nekter å kaste eller at det henger hundrevis av visne blomster fra begravelsen i taket. 

«Visne blomster» tar for seg en stor tematikken, men med en letthet og humoristisk tilnærming som gjør teksten tilgjengelig for ungdommen på deres premisser.

Anbefalt aldersgrense 10 år