Nå nærmer det seg!

Denne helgen var teaterhuset vårt fylt med våre talenter, deres fokus og dedikasjon, og ikke minst glede og smittende engasjement. Lørdag og søndag markerte den fjerde og siste øvingshelgen før oppkjøringen starter, og tro oss når vi sier at det var en helg med samhold, glede og latter, i godt selskap med hardt arbeid. Her deler vi litt fra helgens magi!

Stykket tar nå virkelig form foran øynene våre

I løpet av denne helgen har Maria og våre utrolige skuespillere nærmest blitt ett med scenen. Sammen har de dykket dypt inn i akt 1 og 2. Åpningsnummeret, dansetrinnene, og sangene som vil ta publikum med på en uforglemmelig reise ble nøye gjennomgått. Replikkene sitter godt, scenografien har tatt form, kostymene blir båret med stolthet, og rekvisittene har blitt en naturlig del av stykket. Selvfølgelig var det utfordringer underveis – med cast, teaterfabrikken og teaterverkstedet i full sving samtidig, men det er nettopp det som gjør teaterverdenen så levende. Maria, vår leder og inspirator, justerte og finpusset hvert øyeblikk for å sikre at forestillingen blir en magisk opplevelse for alle – en opplevelse vi alle ser frem til med stor forventning!

Engasjementet fortsetter til teppefall

Utenfor scenen ser vi våre stjerner forberede seg på forestillingen på alle tenkelige steder. Foreldre kan vitne om at badet blir til et musikkstudio, og stua til et dansegulv. Replikker øves foran speilet, på vei til skolen og på sengen før de sovner etter en lang dag. Vi er stolte av dere og kan knapt vente på å se dere innta scenen foran fullsatt sal, stråle og få den oppmerksomheten dere virkelig fortjener.

Billetter, Billetter, Billetter!

Har du sikret deg billetter til det magiske showet? Vi håper du er like spent som oss! Første premiere er fredag 19. januar, og du vil ikke gå glipp av denne fantastiske forestillingen. Sikre deg en billett nå – de vil fly unna, så ikke vent for lenge!

Vi gleder oss til å se dere alle der, klare til å støtte og applaudere våre stjerner. Etter en intens januar er det endelig på tide å la Strømmen barne- og ungdomsteater skinne på scenen!

Til neste gang, og til en uforglemmelig teateropplevelse!